Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Trolsk Skog Laurynas Sirutis , heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.
Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring .
Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:
Trolsk Skog Laurynas Sirutis
Tupperudvegen 51
2100 Skarnes
E-post: info@trolskskog.no
Telefon: +47 96693379
Personvernombud: Laurynas Sirutis
E-post: info@trolskskog.no
Telefon: +47 96693379

Opplysninger som innhentes
Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.trolskskog.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
Vår ehandelsplattform er levert av wix.com og data lagres i deres skytjenester.

Underleverandører
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

 

Vipps:
Om en betaler med Vipps i nettbutikken vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Klarna:
Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

Stripe:
Om en betaler med MasterCard, Visa, Apple Pay, MobilePay (DK) and Google Pay i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Clearhous som er vår leverandør for betallingsløsning.

Posten.no:
Vi sender pakker med posten.no og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Postnord:
Vi sender pakker med Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms
Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Innsyn og retting
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til info@trolskskog.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.
Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.
Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.
Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester
Bruk av våre butikkløsninger
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Bruk av Klarna Checkout
Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.  Mer  info  om dette på https://www.datatilsynet.no/

 

Kjøpsvilkår

Foretaksinformasjon

Trolsk Skog Laurynas Sirutis  Org.nr. 919185651

Kontaktinformasjon: tupperudvegen 51, 2100 Skarnes , 96693379, info@trolskskog.no

Produktinformasjon

Ved oppslag på det enkelte produkt vil man finne produktinformasjon og bruksområde.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil             fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr  og leveringskostnader. Eller kan komme ekstra gebyrer  i tillegg hvis det er nødvendig.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på            siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Bestilling

Når du har fullført bestillingen sendes ordrebekreftelse til din e-postadresse. I bekreftelsen finner du informasjon om produkt(er), pris og leveringsadresse.

Hvis det er noen feil i ordrebekreftelsen skal du kontakte oss umiddelbart via e-post til info@trolskskog.no

Avbestilling 

Dersom du ønsker å avbestille varene må dette skje før melding om at varen er avsendt fra selger er    mottatt.

Betaling

Når du handler hos trolskskog.no, kan du betale med Vipps, MasterCard, Visa, Pay Pal ,.

All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 

Personopplysninger 

Ved å handle hos trolskskog.no godtar du vår policy for databeskyttelse og vår behandling av dine personopplysninger. Vi beskytter ditt personlige personvern og samler ikke inn mer informasjon enn nødvendig for å behandle bestillingen din. Vi vil aldri selge eller avsløre informasjonen din til tredjepart uten juridisk grunnlag.

Laurynas Sirutis  er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som du har gitt oss som kunde. Din personlige informasjon blir behandlet av oss for å kunne håndtere bestillingen din, samt de gangene du har ønsket nyhetsbrev eller kampanjetilbud og for å kunne tilpasse markedsføringen til dine individuelle behov.

Nedenfor er et sammendrag av hvordan vi i samsvar med

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38

Hva er personlig informasjon?

Personopplysninger er all informasjon som direkte eller indirekte kan tilskrives en fysisk person.

Hvilken informasjon lagrer vi?

For å håndtere bestillingen din og svare på spørsmål relatert til bestillingen din lagrer vi for- og etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøpshistorikk. Org nr .

Din informasjon lagres så lenge vi har et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din, f.eks. for å oppfylle avtalen mellom oss eller for å overholde en juridisk plikt i henhold til f.eks. regnskapsloven.

Rettslig grunnlag

I forbindelse med kjøp blir din personlige informasjon behandlet for å fullføre avtalen med deg.
Markedsføring, kampanjer og lignende utsendelser gjøres med ditt samtykke.

Hvilken informasjon deles og til hvilket formål?

Betalingsleverandør

Når du kjøper, deles informasjon med betalingsleverandøren vår. Det som er lagret er fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Betalingsleverandører vi bruker er: Vipps, Visa, Maestro Card, Stripe, Pay Pal

Leveringsselskap

For å levere dine bestillinger og fullføre avtalen vår, må vi dele spesifikk informasjon med leveranseselskap. Det som deles med leveringsselskap er fornavn, etternavn og adresseinformasjon. E-postadresse og/eller mobilnummer kan også deles for varsling.

Leveranseselskap vi jobber med er: Postnord, Posten. Eller andre ved  valg  av  leverandør.

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss innen 3 - 20 virkedager etter at ordren er      mottatt.

Frakt

Vi sender alle ordre med Postnord eller Posten, Eller andre . Vi velger den raskeste og beste fraktmetoden din  pakke.

Leveringstid er normalt 3 - 20 virkedager før varen blir levert.

Pakker leveres enten hjem i postkassen eller på nærmeste postkontor. Hente kode blir sendt til  som ble   oppgit ved bestilling. Posten sender ut 2 påminnelser dersom du skulle glemme å hente din pakke.  Dersom du fortsatt ikke henter pakken innen oppgitt dato, vil varene bli sendt i retur til oss.  Kunden dekker returkostnad.

Vi gjør oppmerksom på at vi tar forbehold om forsinkelser i perioder med stor pågang hos Postnord eller    andre selskaper . Maksimal leveringstid om ikke annet er informert om på produktet er 8 uker fra bestillingen   din ble utført. Dersom din bestilling ikke har blitt levert innen den tid, har du som kunde rett til å heve  kjøpet uten noen kostnad, dersom ikke annet er avtalt.

Hvis du ikke har mottatt din pakke innen 8 uker, er du som kunde ansvarlig for å gi oss beskjed. Din  bestilling vil anses som levert etter dette tidspunkt.

Fraktpris kan varierer fra forskjellige selskaper eller antallet og størrelse av bestilling, henting av varer  koster ingenting ved henting av våre lager i Tupperudvegen 21 Skarnes .

Rask levering

Varene kan  leveres neste dag etter bestilling og spesial avtale mellom selger og kjøper, leveringstid og priser må bli avtalt skriftlig.

Vi gjør oppmeskomt at  kunden blir belastet  for rask levering.

Angreret

Når du kjøper varer på internett har du som kunde 14 dager angrerett som gjelder fra det tidspunktet du har mottatt vare du har bestilt.

Når du bruker angreretten din:

Du må informere oss at du angrer. Beskjeden skal sendes via e-post til info@trolskskog.no I e-posten må navn, adresse, e-postadresse, ordrenummer samt hvilke produkt(er) returen gjelder for stå tydelig og klart.

Du bør returnere produktene til oss umiddelbart og innen angreretten går ut ( lagstiftad 14 dager).

Du er ansvarlig for returfrakt, levering og tilstand på produktene ved retur, produktene bør derfor sendes godt pakket inn og i originalemballasje.

På refusjonsbeløpet forbeholder vi oss retten til å trekke en sum som tilsvarer verdifallet sammenlignet med den opprinnelige verdien til produktet for brukt eller skadet produkt.

Returnering kostnad dekker kjøper.

Angreretten gjelder ikke for:

Produkter som er forseglet av helsemessige- eller hygieniske årsaker, og der forseglingen er blitt brutt av deg.

 

Hvis varen skadet under transport?

Dersom varen er skadet under transport, er det viktig at du følger punktene   nedenfor:

  • ta vare på den originale emballasjen og produktet.

  • ta bilde av emballasje og produktet.

  • dersom pakken er skadet når du henter pakken, skal skademelding skrives ut på utleveringsstedet (post i butikk).

  • send en mail til info@trolskskog.no  med kundenummer, ordrenummer, varenummer og bilder.

Vi vil deretter behandle saken din og finne ut hva som har skjedd for å rette opp eventuelle feil.             Vanglivis får man dekket tap av skadet vare eller varene kan sendes i retur. Kunden dekker  fraktkostnad.

Vi forbeholder oss retten til å nekte reklamasjon hvis det viser seg at produktet ikke er skadet, er mangelfull eller lignende i samsvar med gjeldende lovverk. Ved reklamasjon følger vi norsk lov.

Ansvarsbegrensning

Vi tar ikke ansvar for forsinkelser/feil på grunn av omstendigheter utenfor selskapets kontroll (Force Majeure). Disse omstendighetene kan for eksempel være arbeidskonflikt, brann, krig, myndighetsvedtak, redusert eller manglende levering fra leverandøren.

Informasjon om informasjonskapsler (Cookies)

I henhold til loven om elektronisk informasjon må besøkende på et nettsted bli opplyst om at cookies brukes. Informasjonen i cookie kan brukes til å spore brukerens surfing. Cookie er en liten tekstfil som nettstedet du besøker ber om å bli lagret på datamaskinen din for å gi tilgang til forskjellige funksjoner. Du kan stille inn nettleseren din til å automatisk nekte cookies.

Innsynsretten

Du har rett til å motta utdrag av all informasjon som er tilgjengelig om deg hos oss. Utdrag leveres elektronisk i lesbart format.

 

Rett til rettelse

Du har rett til å be oss oppdatere feilaktig informasjon eller komplettere mangelfull informasjon.

Retten til å bli glemt

Du kan når som helst be om sletting av din personinformasjon.

Det er få unntak fra denne retten til å bli slettet, f.eks. om det må beholdes for at vi skal oppfylle en juridisk forpliktelse (i henhold til regnskapsloven).

Ansvarlig for databeskyttelse

Vi er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i nettbutikken og sørger for at reglene blir fulgt.

Endringer i de generelle vilkår og betingelser

Vi forbeholder oss retten til når som helst gjøre endringer i vilkårene. Endringer i vilkårene vil bli lagt ut online i nettbutikken. De endrede vilkårene anses som akseptert i forbindelse med bestillinger eller besøk på nettstedet.

bifolk til salgs

birøkt utstyr til salgs

birøkt

bidronninger til salg

norsk honning

© 2018 Designed by Laurynas Sirutis Trolsk Skog.no   All rights reserved.  Retningslinjer og vilkår 

info @ trolskskog.no

+(47) 96693379

  • Facebook

finn oss på facebook